غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو برسید!!!
تاریخچه تشکیل این نوشیدنی به بعد از جنگ جهانی دوم باز می گردد:
نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. به این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.
در آمریکا ترتیب در ترکیب آب داغ و اسپرسو اهمیت چندانی ندارد یعنی اگر آب داغ را اول و سپس اسپرسو یا بالعکس، نوشیدنی همان آمریکانو خواهد بود اما در سایر کشور ها اگر اسپرسو به آب اضافه شود نوشیدنی نهایی لانگ بلاک (long black) خواهد شد.
زمانیکه اسپرسو به آب داغ اضافه شود، فوم اسپرسو بر روی نوشیدنی خواهد ماند.
غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو برسید!!!
همانطور که در بعضی از مطالب اشاره شد، اسپرسو پایه اصلی بسیاری از نوشیدنی هاست که در هرکدام نوع ترکیب کردن اسپرسو با عناصر دیگری همچون شیر، کف شیر، آب داغ و .... نوشیدنی های مختلفی بر پایه اسپرسو ایجاد می کند.
قهوه آمریکانو (Americano) از ترکیب یک شات اسپرسو به همراه آب داغ تشکیل می شود.
اگر می خواهید دابل شات آمریکانو نوش جان کنید، اسپرسو دوبل را با آب داغ ترکیب کنید.
اگر به انرژی زیاد نیاز دارید، فعالیت های دقت برانگیزی را می خواهید انجام دهید یا کافئین بالایی می خواهید و... یک فنجان روبوستا برای تان توصیه می کنیم دانه های روبوستا دارای فوم غلیظی اند که می توانند برای تهیه اسپرسو مناسب باشند اما در کل عربیکا و روبوستا را طبق نیاز به نوشیدنی و سلیقه افراد ترکیب نیز می کنند.
فنجان تان را آن گونه که مایل اید لبریز از قهوه کنید...
این که می گوییم این گونه عطر کمی دارد، به این معنی نیست که عطر آن به شدت ضعیف باشد، منظور این است که در مقایسه با دانه عربیکا که یکی از ویژگی هایش عطر آن است، عطر ضعیف تری دارد.
این گونه قیمت ارزان تری نسبت به گونه عربیکا دارد، اما ارزانی آن به دلیل کیفیت ضعیف یا بد آن نیست، دانه روبوستا به این دلیل ارزان تر است که درختان آن در برابر آفات و آسیب ها و ... مقاوم ترند و به طور کلی شرایط نگه داری آسان تری نسبت به دانه عربیکا دارند
-میزان کافئین در دانه های روبوستا 1.7-4 درصد است که نسبت به دانه عربیکا تقریبا دو برابر می باشد و بارزه طعمی شاخص دانه روبوستا تلخی می باشد.