نوشته شده توسط : رضا حسینی

این عشق ماندنی

این شعر بودنی

این لحظه‌های خوردن قهوه با تو

سرودنی‌ست

 

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir



:: برچسب‌ها: شعر , شعرهای زیبا , شعرهای قهوه , شعرهای عاشقانه , اشعار , اشعار قهوه , اشعار عاشقانه , عشق , لاو ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی

فان

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir

 

 


:: برچسب‌ها: فان , جالب , سرگرمی , تصاویر فان , تصاویر جالب , با مزه , تصاویر با مزه , fun ,
:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی

غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو برسید!!!

 قهوه آمریکانو

تاریخچه تشکیل این نوشیدنی به بعد از جنگ جهانی دوم باز می گردد:

نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. به این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.

در آمریکا ترتیب در ترکیب آب داغ و اسپرسو اهمیت چندانی ندارد یعنی اگر آب داغ را اول و سپس اسپرسو یا بالعکس، نوشیدنی همان آمریکانو خواهد بود اما در سایر کشور ها اگر اسپرسو به آب اضافه شود نوشیدنی نهایی لانگ بلاک (long black) خواهد شد.

 

زمانیکه اسپرسو به آب داغ اضافه شود، فوم اسپرسو بر روی نوشیدنی خواهد ماند.

 

مطلب به صورت کامل

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir



:: برچسب‌ها: آمریکانو , آمریکانو چیست , تهیه آمریکانو , آمریکانو و لانگ بلاک , قهوه آمریکانو , americano ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی


غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو برسید!!!


قهوه آمریکانو

همانطور که در بعضی از مطالب اشاره شد، اسپرسو پایه اصلی بسیاری از نوشیدنی هاست  که در هرکدام نوع ترکیب کردن اسپرسو با عناصر دیگری همچون شیر، کف شیر، آب داغ و .... نوشیدنی های مختلفی بر پایه اسپرسو ایجاد می کند.

قهوه آمریکانو (Americano) از ترکیب یک شات اسپرسو به همراه آب داغ تشکیل می شود.

قهوه آمریکانو

اگر می خواهید دابل شات آمریکانو نوش جان کنید، اسپرسو دوبل را با آب داغ  ترکیب کنید.


مطالع مطلب به صورت کامل


منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir





:: برچسب‌ها: آمریکانو و لانگ بلاک , آمریکانو , آمریکانو چیست , قهوه آمریکانو , تهیه آمریکانو , نوشیدنی , اسپرسو , اسپرسو دوبل , americano ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 5 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی

قهوه

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir

 



:: برچسب‌ها: قهوه , قهوه تازه , نوشیدنی , اسپرسو , نوشیدنی گرم , قهوه اسپرسو , شات قهوه , فنجان , فنجان قهوه , کافی استور , سایت کافی استور ,
:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 5 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی

باز این سوال:
درخواستتان از فنجان قهوه تان چیست؟

دانه قهوه روبوستا

اگر به انرژی زیاد نیاز دارید، فعالیت های دقت برانگیزی را می خواهید انجام دهید یا کافئین بالایی می خواهید و... یک فنجان روبوستا برای تان توصیه می کنیم
دانه های روبوستا دارای فوم غلیظی اند که می توانند برای تهیه اسپرسو مناسب باشند
اما در کل عربیکا و روبوستا را طبق نیاز به نوشیدنی و سلیقه افراد ترکیب نیز می کنند.

فنجان تان را آن گونه که مایل اید لبریز از قهوه کنید...

مطلب را به صورت کامل در سایت کافی استور بخوانید






:: برچسب‌ها: قهوه , قهوه تازه , قهوه عربیکا , قهوه تازه عربیکا , دانه قهوه , دانه قهوه عربیکا , تفاوت قهوه عربیکا و ربوستا , انواع قهوه عربیکا , قهوه روبوستا و عربیکا , عربیکا , عربیکا چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی

ماه رمضان

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir



:: برچسب‌ها: رمضان , رمضان کریم , رمضان مبارک , ماه رمضان , ماه رمضان مبارک , رمضان 1395 , رمضان 95 , رمضان 2016 , کافی استور , ماه پربرکت ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی
تاریخ انتشار : جمعه 14 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا حسینی


دانه قهوه روبوستا

این که می گوییم این گونه عطر کمی دارد، به این معنی نیست که عطر آن به شدت ضعیف باشد، منظور این است که در مقایسه با دانه عربیکا که یکی از ویژگی هایش عطر آن است، عطر ضعیف تری دارد.

این گونه قیمت ارزان تری نسبت به گونه عربیکا دارد، اما ارزانی آن به دلیل کیفیت ضعیف یا بد آن نیست، دانه روبوستا به این دلیل ارزان تر است که درختان آن در برابر آفات و آسیب ها و ... مقاوم ترند و به طور کلی شرایط نگه داری آسان تری نسبت به دانه عربیکا دارند

-میزان کافئین در دانه های روبوستا 1.7-4 درصد است که نسبت به دانه عربیکا تقریبا دو برابر می باشد و بارزه طعمی شاخص دانه روبوستا تلخی می باشد.

مطلب را به صورت کامل در سایت کافی استور بخوانید




:: برچسب‌ها: قهوه , قهوه تازه , روبوستا , ربوستا , قهوه ربوستا , قهوه روبوستا , دانه روبوستا , دانه ربوستا , تفاوت قهوه عربیکا و ربوستا , روبوستا چیست , انواع قهوه روبوستا , ویژگی های روبوستا , کافئین ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 خرداد 1395 | نظرات ()