شهرت نام عربیکا به این دلیل است که در گذشته آن را قهوه عربی می خواندند.
حالا این سوال؟؟؟ درخواستتان از یک فنجان قهوه چیست؟
آرامش؟ خوابی راحت و آسوده؟
اگر نیاز به آرامش و خوابی آسوده و لذت بخش دارید، پیشنهاد میکنیم از قهوه عربیکا که کافئین خیلی کمی دارد استفاده کنید. لازم به ذکر است که حدود سه چهارم مردم جهان از دانه های عربیکا استفاده می کنند.
در مطلب قبلی پیرامون آشنایی با انواع دانه قهوه صحبت کردیم و متوجه شدیم که فقط یک نوع دانه قهوه کشت نمی شود. در این مطلب از دانه قهوه عربیکا صحبت خواهیم کرد.
این درختان به شرایط آب و هوایی بسیار حساس هستند و نسبت به آفات نیز آسیب پذیرند. یکی از دلایل گرانتر بودن این نوع دانه ها نیز همین شرایط سخت و حساس رشد این درخت است.
اشاره ای کوچک به ویژگی های این دانه: عطری فوق العاده - ترشی کم - طعم عالی - کافئین پایین
جدا از این که این قهوه ها در انواع عربیکا و روبوستا و لیبریکا متفاوتند، از نظر کشورهای تولید کننده نیز تفاوت هایی ایجاد می شود که در ویژگی های دانه موثر است، برای مثال:
عربیکا کنیا = دانه عربیکایی که در کنیا کشت می شود.
روبوستا اندونزی = دانه روبوستایی که در اندونزی کشت می شود.
این کشورها ظاهر، طعم و ... دانه را تحت تاثیر خود قرار می دهند و قهوه دوستان نیز بعضا از قهوه های یک کشور خاص استفاده می کنند.
این را نیز بدانیم که:
وقتی نام از قهوه فرانسه یا قهوه ترک برده می شود، اشاره به نوعی از درست کردن قهوه دارد(تهیه شدن در ظرف مخصوص خود، درجه آسیاب مورد نیاز، دمای آب و ...) بعضا به اشتباه خوانده می شود که قهوه فرانسه متعلق به کشور فرانسه است.