بخش پایانی (آمریکانو)
نوشته شده توسط : رضا حسینی

غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو برسید!!!

 قهوه آمریکانو

تاریخچه تشکیل این نوشیدنی به بعد از جنگ جهانی دوم باز می گردد:

نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. به این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.

در آمریکا ترتیب در ترکیب آب داغ و اسپرسو اهمیت چندانی ندارد یعنی اگر آب داغ را اول و سپس اسپرسو یا بالعکس، نوشیدنی همان آمریکانو خواهد بود اما در سایر کشور ها اگر اسپرسو به آب اضافه شود نوشیدنی نهایی لانگ بلاک (long black) خواهد شد.

 

زمانیکه اسپرسو به آب داغ اضافه شود، فوم اسپرسو بر روی نوشیدنی خواهد ماند.

 

مطلب به صورت کامل

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir





:: برچسب‌ها: آمریکانو , آمریکانو چیست , تهیه آمریکانو , آمریکانو و لانگ بلاک , قهوه آمریکانو , americano ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 تير 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: