لاته-بخش دوم
نوشته شده توسط : رضا حسینی

برای تهیه حال یک شات اسپرسو از دستگاه یا موکاپات بگیرید.
شیر سردتان را بخار دهید(البته اگر دستگاه اسپرسوسازتان این قابلیت را ندارد باید ابتدا مطلب انواع روش های کف دادن شیر را بخوانید).
حالا شیر بخار داده شده را به اسپرسو اضافه کنید، این بخش سخت ترین مرحله تهیه لاته آرت است.

لاته



درست است حتما می گویید پس چرا نوشیدنی ما شبیه این عکس ها نیست؟!
پاسخ روشن است، این لاته ها توسط باریستاهای حرفه ای درست شده اند که مدت ها به تمرین مشغول بوده اند.

لینک مطلب کامل در سایت کافی استور

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir





:: برچسب‌ها: طرز تهیه , طرز تهیه لاته آرت , لاته آرت , لاته آرت چیست , لاته , لته , کافه لاته , طرز تهیه لته آرت , لته آرت چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 تير 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: