تهیه کن پانا-قسمت دوم
نوشته شده توسط : رضا حسینی

مرحله اول:  اسپرسو گرفته شده را در فنجان بریزید
مرحله دوم: خامه زده شده را روی اسپرسو بریزید و به گونه ای آن را تزیین کنید( آن مقدار که دوست دارید خامه اضافه کنید).

برای تزیین نوشیدنی تان می توانید پودر شکلات یا پودر قهوه بر روی خامه تان بریزید.

 

مطلب به صورت کامل



 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir





:: برچسب‌ها: کن پانا,قهوه کن پانا,کافه کن پانا,طرز تهیه اسپرسو کن پانا,درس,درست کردن کافه کن پانا,طرز تهیه کن پانا ,
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: