دانه قهوه روبوستا
نوشته شده توسط : رضا حسینی

بخش اول


حالا نوبت به شرح  4/1 جهانی شده است. ( یک چهارم از قهوه جهان)
دانه های روبوستا حدود سی درصد از قهوه های مصرفی جهان را تشکیل می دهند.

تنه هایی تنومند و قدرتمند، ویژگی هایی هستند که این درختان را قادر می کنند تا در شرایط سخت و نا مناسب، هم چنان استوار بمانند و آسیبی نبینند.

میوه های این درخت که بعد ها به نوشیدنی تبدیل می شود دارای ویژگی هایی است:
کافئین بالا
-عطری تلخ
-عطری کم
-تلخی زیاد

مطلب را به صورت کامل در سایت کافی استور بخوانید







:: برچسب‌ها: قهوه , قهوه تازه , روبوستا , ربوستا , قهوه روبوستا , دانه روبوستا , دان روبوستا , دانه ربوستا , روبوستا چیست , ویژگی های روبوستا , کافئین , تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: