|
|
نوشته شده توسط : رضا حسینی
بخش اول
حالا نوبت به شرح 4/1 جهانی شده است. ( یک چهارم از قهوه جهان) دانه های روبوستا حدود سی درصد از قهوه های مصرفی جهان را تشکیل می دهند.
تنه هایی تنومند و قدرتمند، ویژگی هایی هستند که این درختان را قادر می کنند تا در شرایط سخت و نا مناسب، هم چنان استوار بمانند و آسیبی نبینند.
میوه های این درخت که بعد ها به نوشیدنی تبدیل می شود دارای ویژگی هایی است: کافئین بالا -عطری تلخ -عطری کم -تلخی زیاد
مطلب را به صورت کامل در سایت کافی استور بخوانید
:: برچسبها:
قهوه ,
قهوه تازه ,
روبوستا ,
ربوستا ,
قهوه روبوستا ,
دانه روبوستا ,
دان روبوستا ,
دانه ربوستا ,
روبوستا چیست ,
ویژگی های روبوستا ,
کافئین ,
تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1395 |
نظرات ()
|
|
|
|
|